Täby

Välkommen till Noga Omsorg i Täby

Noga Omsorg har varit en trygg och pålitlig omsorgsleverantör i Täby sedan 2021. Vi är stolta över att vara den enda utföraren i Täby som nådde alla kommunens kvalitetsmål under 2023. Vårt engagemang och vår dedikation till högkvalitativ vård och omsorg speglas i vår personal. De flesta av våra dagpersonal är utbildade undersköterskor, vilket garanterar att våra kunder får den bästa möjliga omsorgen.

Matleveranser från Restaurang Ernesto

För att underlätta vardagen för våra kunder samarbetar vi med Restaurang Ernesto i Täby. Här kan våra kunder njuta av välsmakande och näringsrika måltider till ett specialpris. För endast 85 kronor får de dagens lunch, inklusive en liten färsk sallad. Varje dag finns det flera olika rätter att välja mellan, vilket gör att det alltid finns något som passar allas smak. Beställningar görs veckan innan, vilket säkerställer att varje kund får sin favoritmat levererad i tid.

Vårt Kontor i Näsby Park

Vårt kontor ligger i det natursköna området Näsby Park, vilket gör det lätt för våra kunder och deras anhöriga att besöka oss. Härifrån koordinerar vi all vår verksamhet och ser till att varje kund får den omsorg och uppmärksamhet de förtjänar.

Kvalitet och Omtanke

På Noga Omsorg sätter vi alltid våra kunders välmående i första rummet. Vi strävar efter att erbjuda omsorg och service av högsta kvalitet, och vi arbetar ständigt för att förbättra och anpassa våra tjänster efter våra kunders behov.

Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra tjänster eller för att boka ett möte. Vi ser fram emot att få vara en del av din vardag och bidra till ditt välmående.